Bespaar tot 25% op je hele bestelling! *
Gebruik de code: SAVEMORE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Longeren

Longeren is erg handig bij training of warming-up van het paard voor het paardrijden of wedstrijd. Uitrusting als kaptomen, zwepen en longeerlijnen zijn een must voor elke stal.

Jouw filters:
54 items

Paardentraining begint vanaf de grond, en Horze heeft longeerproducten om te helpen bij al je grondwerk.

Longeren is een goede manier om je paard te trainen en te leren voordat je in het zadel springt. Producten zoals longeerlijnen van zacht nylon met stevige messing haken zijn ideaal voor dagelijks gebruik. De duurzame longeerlijn blijft flexibel en is de perfecte lengte voor elk paard. Combineer deze met een kaptoom om je grondwerk te vereenvoudigen. De stof van Horze longeerlijnen is antibacterieel en vochtafvoerend, dus het blijft comfortabel in je hand, en glijdt niet weg door de goede grip.

Een longeersingel of trekteugels kunnen een gewone trainingssessie veranderen in een echte les.

Voeg één van je trainingshulpmiddelen toe aan de longeersessie van je paard, en pas je lesgeven aan om vorm te corrigeren en soepelheid te leren aan de longeerlijn. Trekteugels die op de goede manier worden gebruikt kunnen helpen bij het omvormen van de toplijn van je paard, en extra discipline te geven aan je dagelijkse longeerles. Een longeersingel biedt verstelmogelijkheden en positionering die lastiger te bereiken zijn bij longeren met een zadel. Longeren is een goede paardentraining indien juist uitgevoerd, en leren je paard om zich te gedragen en te antwoorden vanaf de grond. Breng Horze longeeruitrusting naar je volgende wedstrijd om je opgewonden paard te ontspannen en te kalmeren voor het paardrijden, en houdt hem veilig en comfortabel.