Onze zomersale is hier! Bespaar tot 40% aan zomerartikelen. *
Bespaar nu
* Campagne informatie

Supplementen voor huid & vacht

Vachtsupplementen voor paarden geven glans aan je paard. Huidsupplementen voor paarden conditioneren de vacht, verlichten de huid en dragen bij aan een glanzende, gezonde gloed.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
28 items

Vacht supplementen voor paard kunnen glans en luister geven aan zijn verschijning.

Het hebben van een glanzende vacht heeft te maken met de totale gezondheid van je paard. Iedereen kan een laag olie of siliconen spray aanbrengen om de verschijning van een levendige vacht te geven, maar een echt gezonde vacht wordt van binnenuit gemaakt. Als je paard de beste voedingsstoffen krijgt glanst dit door in een prachtige vacht. De supplementen die bij Horze verkrijgbaar zijn optimaliseren de vacht van je paard met opties als essentiële vetzuren, biotine, methionine en meer. Deze voedingsstoffen helpen ook bij het verbeteren van de hoefkwaliteit.

Huidsupplementen voor paarden kunnen een doffe, ruwe vacht transformeren in een gladde, glanzende vacht.

Huidproblemen kunnen voor ieder paard een probleem zijn, en het behouden van een goede gezondheid met een supplement ontworpen om de natuurlijke balans van zijn huid en vacht te herstellen laat hem er fantastisch uit zien terwijl huidproblemen bestreden worden. Het meenemen van de juiste vitaminen en mineralen in zijn dieet kan de huid zacht houden en vrij van problemen die leiden tot jeuk en irritatie. Lijnzaadolie en andere voedingsstoffen als lysine, zink en foliumzuur kunnen ook de natuurlijke oliën in de huid een boost geven, en het paard blij en gezond houden. Denk eraan om baden te beperken, en als je het toch doet, doe dit alleen met shampoos en zeep ontworpen voor de gevoelige huid van het paard. Het behouden van een zorgvuldige balans van voeding voor de huid garandeert een glorieuze, wedstrijdring klare vacht.