Supplementen voor huid & vacht

Supplementen voor huid & vacht

Supplementen voor de vacht en huid van je paard zorgen voor een schitterende glanzende en gezonde vacht en een soepele huid zonder irritaties. Horze heeft verschillende supplementen welke helpen je paard te laten stralen.

18 items

Koop Supplementen voor huid & vacht op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Supplementen voor de vacht zorgen voor en glanzend paard

Een glanzende vacht zegt veel over de algemene gezondheid van je paard. Iedereen kan olie of glansspray gebruiken om de vacht te laten glanzen, maar een echt gezonde vacht ontstaat van binnenuit. Supplementen van Horze werken heilzaam voor de gezondheid van je paard en zullen de vacht een mooie glans geven. Supplementen om de vacht van je paard te optimaliseren bevatten bijvoorbeeld essentiële vetzuren, Omega 3 en biotine. Deze voedingsstoffen helpen ook de conditie van de hoeven te verbeteren.

Supplementen voor de vacht kunnen een doffe vacht veranderen in een gladde, glanzende vacht

Een slechte vacht en slechte conditie van de huid kan voor elk paard erg vervelend zijn. Helemaal in de winter wanneer er minder zonlicht is en de meeste paarden meer binnen staan kan de vacht van je paard in minder goede conditie zijn. Ook scheren kan voor irritatie en een droge huid zorgen. Om het natuurlijke evenwicht van de huid en de gezondheid van de vacht te herstellen kan het verstandig zijn het rantsoen van je paard aan te vullen met een voedingssupplement. Door de juiste voedingsstoffen kan de huid weer soepel worden en vrij van jeuk en irritatie. De vacht wordt weer glad en zal gaan glanzen. Lijnzaadolie, kruiden en andere essentiële voedingsstoffen helpen je paard gelukkig en gezond te houden. Het af en toe wassen van je paard kan heel goed zijn, echter zal te vaak wassen averechts werken. Het is dus belangrijk dit te beperken en alleen paardenshampoo te gebruiken die geschikt is voor de huid van je paard. Een zorgvuldig uitgebalanceerd rantsoen, de juiste verzorging en het toevoegen van de juiste supplementen zal tot goede resultaten leiden en je paard in optimale conditie te brengen en doen stralen

Shop lijnzaadolie en andere supplementen voor de vacht en huid van je paarden van bijvoorbeeld Hilton Herbs, Eggersmann, Global Herbs en Horse Master.