Tot wel 20% korting op je bestelling
Uvex Paardrijcaps

Uvex Paardrijcaps

26 items
Koop Uvex Paardrijcaps op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Uvex caps 

Veiligheid staat ten allen tijde voorop, onder alle omstandigheden! Of je nu in de binnenmanege of de buitenbak rijdt, dressuur of springen, een cross rijdt of een buitenrit maakt, professioneel, amateur, recreatie of beginnende ruiter bent: een paardrijcap moet altijd je metgezel zijn. En niet zomaar een paardrijcap, maar eentje die goed past en correct is afgesteld en vastgemaakt. Dit is de enige manier om je hoofd bij een val zo optimaal mogelijk te beschermen. Naast dat je paardrijcap goed moet passen en lekker moet zitten, is het ook belangrijk dat je hem mooi vindt en je er prettig mee voelt. De rijhelmen van Uvex hebben een breed scala aan extra's die je paardrijcap zo comfortabel mogelijk maken onder alle omstandigheden en bij ieder weertype, ook in de zomerzon. 

Uvex - veiligheid ontmoet innovatie

Uvex is altijd bezig om maximale veiligheid te combineren met comfort en design. Alle Uvex caps voldoen aan de huidige veiligheidsnorm. Daarnaast hebben sommige modellen, zoals de Uvex Exxential Mips of de Uvex Elexxion Tocsen, extra veiligheidsvoorzieningen. Alle paardrijcaps van Uvex kunnen via een draaiwieltje aan de achterkant van het hoofd worden verstelt, zodat de cap goed aansluit, perfect past en niet kan verschuiven. Daarnaast is de kinband in lengte verstelbaar en zacht gevoerd. Zorg ervoor dat een gesloten kinband niet over de kin kan worden geschoven, anders kan je rijhelm bij een val afglijden. Een goede ventilatie is ook erg belangrijk bij een paardrijcap, vooral in de zomer is een goed geventileerde rijhelm een stuk aangenamer om te dragen. Als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, moet je natuurlijk je rijhelm mooi vinden. Bij Uvex kan je kiezen uit verschillende vormen zoals meer rond of meer ovaal. Daarnaast heb je keuze uit verschillende afwerkingen zoals glanzend, matvelours of lederlook. Als je lef hebt en je wilt je onderscheiden kun je gaan voor de een moderne mode kleur. Hou je van bling kies dan voor een glinsterende paardrijcap versierd met glitter of Swarovski© steentjes. Sommige Uvex modellen, onder andere de Uvex Suxxeed, zijn uitgevoerd met extra's zoals een antibacteriële en wasbare binnenvoering. Het speciale ontwerp van de Uvex Exxential zorgt ervoor dat je paardenstaart niet in de weg zit tijdens het dragen van je cap. 

Tijd voor een nieuwe Uvex cap

Na een val moet je zo snel mogelijk een nieuwe paardrijcap aanschaffen. Zelfs een kwaliteitshelm die nog nooit is gevallen, moet na uiterlijk acht jaar worden vervangen. Met ons grote assortiment geweldige Uvex paardrijcaps moet het gemakkelijk zijn om een model en uitvoering te vinden welke perfect aan jouw wensen voldoet. Er is ruime keuze uit verschillende modellen, kleuren, eigenschappen en prijsklasse.