15% korting op alle paardenproducten *
Gebruik de code: LOVE
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Verzorgingsartikelen voor katten

Verzorgingsproducten voor katten, zoals borstels, kammen en nagelknippers houden je kat fris, schoon en mooi. Ontklit vachten en verwijder matten en klitten met onze diverse kattenverzorgingsproducten.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
25 items

Verzorgingsartikelen voor kat bieden wat extra verzorging voor deze van nature schone beesten.

Katten verstaan de kunst om hun vacht glanzend schoon te houden. Al lukt het de meeste katten om zelf hun vacht schoon te houden, Horze biedt verzorgingsartikelen om te helpen bij dit proces indien nodig. Borstels zijn een mooie manier om wat ontspanning te geven aan je kat met een aangename borstelbeurt. Langharige katten kunnen matten krijgen en vuil opvangen in hun lange vacht, hier kunnen borstels en kammen van Horze helpen om de vacht zacht en pluizig te houden. Nagelknippers houden de klauwen netjes en kort, en zijn met een aanvankelijke uitleg eenvoudig te gebruiken. Nagelknippers zijn ontworpen om precies genoeg te knippen zonder het vlees te beschadigen.

Verzorgingsartikelen voor kat helpen om de vacht prachtig zacht te houden.

Kattenverzorgingsproducten helpen je katje om schoon en fris te blijven. Hoewel de meeste katten een hekel hebben aan baden, is een snelle plons soms nodig vanwege ziekte, blessures of andere externe factoren. Horze heeft kattenverzorgingsmiddelen zoals shampoos, conditioners en ontklitters om de vacht en huid van je kat schoon en gezond te houden. De meeste katten lukt het prima om zichzelf schoon te houden, maar als een bad onvermijdelijk is, heeft Horze de producten die je nodig hebt om de klus snel en makkelijk te klaren.